tiistai 14. heinäkuuta 2015

Aata erikoisnäyttelyn VSP!

Kuvat: Katja Pesonen

Otsikosta ja kuvista se viime sunnuntain kohokohta käykin ilmi, jiihaa! Ehtipä muuten vierähtää aika pitkä aika, kun olen itse viimeksi päässyt erikoisnäyttelyyn mukaan. Iitun kanssa käytiin jonkun kerran vajaa 10 sitten ja kasvatit ovat viime vuosina edustaneet pari kertaa, mutta muuten me ollaan ikävän harvoin päästy osallistumaan. Aatallekin tämä oli nyt ihan ensimmäinen erkkari ja hieman pöllyävästä karvatilanteesta sekä ehkä yhdestä ylimääräisestä kesäkilosta huolimatta tulos oli varsin mainio: erinomainen, SA, valioluokan ykkönen ja paras narttu! Lopulta "kennelveli" (Saksan tuonti myöskin) Zumi vei voiton ROP-valinnassa, mutta ei voi olla kuin tyytyväinen VSP-tulokseen. Vähän mietitytti herätä kuuden jälkeen ja lähteä Puumalasta mökiltä kohti Nastolaa aamusella ajelemaan, mutta ei sitten ollut turha reissu ollenkaan.

Paras narttu -kehän päätyttyä

Iloinen Aata <3
Shiboja oli ilmoitettu 30 tanskalaisen Hanne Laine Jensenin arvosteltavaksi. Mukana  oli myös Navi (Mirai No Ayumi Akai), joka näytti erinomaisessa turkissaan oikein hyvältä ja esiintyi erinomaisesti kuten aina, mutta oli tuomarin makuun ilmeisesti erityisesti niskastaan ja rintakehästään liiankin kehittynyt sai siten EH:n. Kasvattaja-omistaja on kyllä edelleen varsin tyytyväinen siihen, miltä Navi näyttää :)



Navin omistaja Jaana kuvasi videoitakin näyttelystä, joten tässä vielä paras narttu –kehän ja ROP-kehän tapahtumista videopätkää. Kuvista iso kiitos Katja Pesoselle ja näyttelyn tarjoiluista kaikille asianomaisille, shibakehän laidalla oli taas mukavan rento tunnelma :)





Kattokaa nyt tota meidän pientä mustikkaa esiintymässä, on se vaan tähti <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti